Ikke enda en matblogg?!

Joda, her kommer enda en matblogg! Jeg elsker å lage, og spise, mat, og vil nå dele matinteressen min med flere. Jeg kommer til å blogge om hva jeg lager til middag, forskjellige artikler jeg finner om mat og andre ting som jeg syns er morsomt. Jeg vil gjerne ha en blogg hvor andre kan gi meg ros og ris og komme med tips og råd:)

Idag var første barnehagedag siden ferien, og siden jeg for tiden er arbeidsledig er det godt å diske opp med en middag både mor og barn elsker; Fisk i form!

Fisk i form er fantastisk enkelt å lage, men krever litt mer planlegging. Bruker ca en time på denne retten. Jeg har tidligere pleid å lage potetmos og legge i klatter rundt, men jeg prøver å forholde meg litt lavkarbosk, så da ble det med blomkål og brokkoli istedet.

Oppskriften er hentet fra den blårutede kokebok side 192, en kokebok jeg bruker ofte når jeg vil ha god, ordentlig husmannskost. I denne retten brukte jeg fersk torsk, krepsehaler og det uunnværlige fiskekrydderet fra Judiths Urtehage (det bruker jeg i nesten alle fiskeretter jeg lager, helt fantastisk smak!)

Til dessert ble den en liten kule Mövenpick vaniljeis på hver av oss, det er vår hverdagsluksus, ikke særlig lavkarbovennlig men akk så godt!

Helt tilslutt vil jeg komme med en anbefaling; Spirulina blandet med Meierienes Sydtyrol-juice er det som får meg gjennom dagen! Energi i ristebeger!

Ha en fortreffelig kveld! Jeg skal bla igjennom «familiekokeboka» og finne ut hva vi skal ha til middag imorgen. Hva har du spist til middag idag?

Kontaktinformasjon for å få tak i Judiths krydderier er:

Judiths Urtehage
Åsvn.47
8310 Kabelvåg
Tlf. 76071566 / 90547229
email: judiths.urtehage@bluezone.no

Klem fra Helen

5 responses to “Ikke enda en matblogg?!

  1. Det så godt ut! Og den kokeboken står visst rett borti bokhyllen her…

  2. det så veldig godt ut:)skal prøve å lage det til middag i morgen:)

  3. Hei

    Er du fra Kabelvåg? Vet du om Judit har noe nettside?

    • Heisann! Nei, jeg er fra Bodø. Kjøpte krydderet hennes første gang i Lofoten, men nå får jeg heldigvis tak i det i Bodø. Tror ikke hun har en nettside, jeg har iallefall lett veldig etter den! Send henne en epost, så får du liste over alt hun har! 🙂

  4. Godt å ha en hobby som arbeidsledig da! Må ha noe å drive med selv om det ikke gir inntekt! Er arbeidsledig selv jeg, er godt med hobby kjenner jeg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s