Svidde bønner!

Tror du ikke at jeg klarte å svi middagen min idag? Gaaaaah! Skulle koke i to timer, og etter 1.5 time hørte jeg en rar lyd fra komfyren. Joda, det var for lite væske. Selv om jeg hadde gjort akkurat etter oppskrifta, og selv om det ikke var så altfor lenge siden jeg var og sjekka om alt sto bra til. Jaja, dette ble middagen min. Var veldig godt, og det som var litt sprøstekt smakte litt som chips.

«Englebarn» kan du finne i boka «Vær så god» fra Grønn Hverdag.

I tillegg måtte jeg prøve en smoothie-oppskrift som står i boka «supermat» på side 67, denne boken får du kjøpt på www.super-nature.no, og da får du i tillegg en smaksprøve om du vil det! Veldig spesiell smak, ikke stygg, bare uvant, og jeg ble kjempemett! Tror dette blir min frokost en stund fremover, for energinivået gikk høyt i været og jeg ble veldig opplagt av denne.

For en stor smoothie tar man:

To små kopper frosne blåbær

En kopp Biola

1 stor ts Chlorellapulver

1 stor ts Spirulinapulver (Jeg har bare spirulina, så tok bare det)

1 stor ts Kamut hvetegresspulver

noen dråper aloe vera 40x

1 ss extra virgin kokosolje

1 ss Happy Delight Okinawa Omega Olje

(har fått tillatelse til å gjengi oppskrift fra forfatteren)

Også måtte jeg jo lage smoothien som Kaja anbefalte meg, med vaniljeyogurt, blåbær, jordbær og havregryn. Den ble kjempegod, men ganske søt og ikke så mettende. Veldig god som godis-smoothie!

mmm…. smoothie

Skulle bestille tacokrydder uten sukker fra krusmynta.se, men de sender ikke til Norge. Noen som vet om andre som har godt tacokrydder uten sukker? Jeg leter og leter og leter!

Klem fra Helen, som koser seg med det nyeste nummeret av «Mat og Helse» og syns skilpadderundstykkene i siste Foreldre og Barn er helt fantastiske som matpakkefyll!

3 responses to “Svidde bønner!

  1. Jeg må le! Jeg tror jeg har smakt svidde bønner. Fant hestebønne-snacks på asiatisk butikk. Finner dem hos meg om du søker på hestebønner!! Krydret med hvitløk og greier… interessant snacks, like interessant… bivirkning… kremt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s