Amok på Sebastien Bruno

På lørdag dro Kristiane og jeg til Sebastien Bruno som ligger i Skovveien, med inngang Frognerveien. Åh, sukk mitt karbouvennlige hjerte! Der var det så mye lekkert. Ble dessverre ikke så mange bilder fra selve butikken, både fordi det var mye folk der og fordi jeg syns det var litt ubehagelig å ta bilder i et lite konditori. For all del, jeg fikk full tillatelse til å ta bilder, og de var kjempekoselige, men det er fortsatt litt rart å si «Hei, jeg har en matblogg, kan jeg fotografere i butikken din?»

Dette er det du ser i vinduet når du går forbi Sebastien Bruno, det og makroner i mange farger. Lekkert!

Vel, jeg led valgets kvaler, så det ble vel endel mer enn jeg i utgangspunktet hadde tenkt. Ente opp med fire småkaker, og åtte makroner (som tre personer skulle dele på, makronene altså).

Kristiane og jeg gikk til prøvesmaking med godt mot.

Vi endte opp med å kjøpe (fra venstre) Pistasj og mandel, pasjonsfrukt, trippel sjokolademousse og sjokolade med chilikjerne. Det vil si at det bare var to småkaker vi ikke kjøpte.

Kaisa Milch har tatt det forrige bildet, og de neste bildene. Helt fantastisk fotograf, og jeg ble sittende i beundring over genialt fotoutstyr og vakre bilder.

Kristiane tar «jobben» sin meget seriøst.

Kakene er nesten for vakre til å bli spist.

Kristiane vil dele kake med mamma.

Tilslutt kommer et fint bilde av Kristiane og meg, vi må jo utnytte det at vi hadde en fantastisk fotograf, som Kristiane forguder!

Takk og lov for at Oslo er overkommelig på reise, for vi skal garantert på Sebastien Bruno igjen. I tillegg har de sjokoladekurs, og hvem sier ikke neitakk til det? Sukk. Begynte på Smartlife igår, så nå blir det ikke mer sjokolade på en stund, og når det blir sjokolade igjen blir det bare sukkerfri og mørkest mulig. Heldigvis liker jeg det og! Jeg liker nok all mulig sjokolade jeg.

Klem fra Helen

(imorgen kommer det bilder fra den andre eksursjonen vi var på)

5 responses to “Amok på Sebastien Bruno

 1. De kakan så skikkelig fancy ut! synd æ ikke lika noen form for kake, godteri og så mye usunne ting :p
  Kristiane e så nyydelig :)))

 2. Vero - Veros Gale Matverden

  Ånei. Måtte dette blogges om jeg som prøver å bestemme meg for å ikke dra til Oslo i helga på dagstur…. 😛 jeg har egentlig ikke penger. Hit skal jeg ihvertfall engang!! Ooooh. nydelige bilder!

 3. Ååh nå fikk jeg vann i munnen av kakebildene :0)) Flott bilde av deg og jenta di!

 4. Fantastisk. Bra jeg skal til oslo i løpet av måneden, for her ble jeg skikkelig frista.
  Nydelig bilde av dere to sammen da ❤

 5. Åh. du verden, her løper tenna i vann. Dette så virkelig deilig ut. Glad jeg ikke har tilgang til dette ellers ville jeg ha spist mer enn jeg har godt av 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s