Gutta på haugen

«Mina! Kan vi dra på «Gutta på skauen», nei, jeg mener «Gutta på haugen», maste jeg fra det øyeblikket jeg kom inn i leiligheten deres. Nå hadde det seg slik at jeg ble anbefalt å dra innom «Gutta på haugen» av ei venninne i Bodø, og det var derfor jeg var så oppsatt på det. Jeg hadde tilogmed skrevet på facebook-siden deres og spurt om åpningstider. Hehe, åpningstidene deres er «Åpent alle dager -morgen til kvelds».

Fredagen gikk vi oppover, og jeg kom inn i paradis! Der og da angra jeg litt på at jeg ikke bodde i Oslo (men søndag ble Manducaen min, bæretøy jeg bærer Kristiane i, stjålet og da forsto jeg vel egentlig hvorfor jeg ikke vil bo i Oslo), for det var virkelig en fantastisk butikk! Jeg måtte rett og slett bare suge til meg inntrykkene og prøve å bestemme meg for hva jeg ville ha. Kristiane ble mer og mer utålmodig og jeg ble mer og mer usikker på hva jeg ville ha. Hva endte jeg opp med å kjøpe etter en halvtime der inne? Jo, en bitteliten juice til Kristiane! Jeg hadde lyst på hele butikken!

Da vi kom hjem fredag ble jeg egentlig sittende og tenke på hvor flott og gjennomført denne butikken var, og jeg angrer på at jeg ikke tok flere bilder. Derfor ble det bestemt at vi skulle tilbake neste dag.

Lørdag tar vi bussen, like greit siden at vi skulle ta bussen rundt hele Oslo for å se på alt det vi ville se på (som var nesten utelukkende gastronomiske butikker). Og tror du det ble lettere å handle den dagen? Nei, hehe. Fikk iallefall snakket med veldig hyggelig betjening, og fikk lov til å ta bilder.

Veldig gøy med tusen forskjellige pastatyper, selv om jeg ikke spiser pasta.

Jeg endte opp med å kjøpe kiwi-syltetøy, lakris, en ting jeg ikke husker hva het men den var laget av einebærlog og tilslutt en croissant! Og jeg må bare få skryte av Croissantene deres, den var fantastisk! Absolutt verdt prisen.

Og tilslutt tavla bak disken, som jeg forelska meg helt i (jeg tror jeg må lage meg noe liknende hjemme):

Hvis du også vil besøke gutta på haugen, kan du treffe dem i Ullevålsveien 45, det er busstopp rett ved!

Nå blir det brodering og fiskekakelaging, heldigvis ikke samtidig, det tror jeg ikke hadde blitt så populært!

5 responses to “Gutta på haugen

  1. Her ser det ut til å være MASSE spennende!

  2. Å, Gutta på Haugen, ja. Bodde på Bislet en stund og jeg handlet en del der.

  3. Jatakk! dit skal jeg neste gang jeg er i osloooo! namme!

  4. Veronica/Gale Matverden

    Står på ønskeliste med hauger av steder å besøke. Jeg trenger å bli millionær bare for å sjekke ut alle butikkene i Oslo….

  5. Gutta på haugen er en genial butikk, det var fast post på programmet lørdagene i mitt tidligere liv, da jeg bodde i byen og ikke hadde barn 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s