Lørdag, Lavkarbo og VIN!

Igår hadde jeg kjempekoselig middagsbesøk av en venninne, og jeg tok vertinnen i meg frem og hadde middagen klar på dekket bord da hun kom.

Det ble servert kylling, bacon og sopp med fløtesaus og blomkålris til. FANTASTISK! Oppskriften fant jeg på lavkarboforumet, men husker dessverre ikke hvem det var som hadde lagt den ut. I oppskriften skulle man røre alt sammen, men jeg liker best når sausen er på siden og ikke rundt alt. Alt skal ikke smake saus.

Til to pers:

3 kyllingfileter

2 store sopp

100g bacon

Stekes sammen i smør.

Saus

1 pk kremfløte

2 ts pesto (aller aller helst hjemmelaget, jeg pleier å kjøpe fersk pesto fra LystPå i Bodø, verdens beste!)

1 ts Dijonsennep

Kok opp, tilsett pepper etter smak.

Blomkålris

Rasp et blomkålhode på rivjernet og legg det i en ildfast form, legg klatter med smør på og sett det i mikroen. Til et lite blomkålhode er det nok med 4 minutt, men det kommer jo helt an på mikro og mengde.

IKKE TILSETT SALT i denne retten, den er veldig salt i utgangspunktet 😉

Igår kjøpte jeg meg Maison -Mat og Vin og etter at venninnen min viste meg den falt jeg helt pladask for denne vinkaraffelen. Så kjære Julenissen, om du finnes. Jeg ønsker meg denne. Prisen er bare 2773,-

Bilde lånt fra Amalies Hus.

Av venninnen min fikk jeg et fantastisk magedanskostyme, kjøpt i Tyrkia. Gleder meg til å ta det i bruk!

Klem fra Helen

One response to “Lørdag, Lavkarbo og VIN!

  1. Takk for oppskrifter! Høres fristende ut!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s