Frokostjakt

Jeg innrømmer det glatt, jeg er ikke særlig flink til eller glad i å spise bra frokost. Det blir dessverre to kopper kaffe, levering i barnehagen, så hjem for å spise frokost. Aldeles ikke bra for kroppen min, men jeg får iallefall testet ut flere forskjellige frokosttips.

Igår spiste jeg solsikkeruter med majones, egg og pesto. Helt fantastisk godt! Nå må jeg bare begynne å koke egg kvelden før slik at det bare er å kutte opp. Egg er egentlig best nykokt, men akkurat det får jeg vel forsake.

Deilig! Solsikkeruter finner du oppskrift på her

Idag blir det rosa smoothie. Også hentet fra Lilalife.

50 g jordbær

50 g bringebær

1 eggeplomme

1 ss Udo’s choice

litt sukrin (eller sukrinmelis som jeg brukte)

2 dl vann

Er spent på hvor lenge denne vil holde meg mett, kommer med oppdatering senere idag.

Igår gikk jeg rundt og hadde SKIKKELIG lyst på sjokolade, sukker, kaker, brus. You name it! Jeg er frivillig leksehjelper på internasjonalt senter, og der ble jeg servert to Maryland cookies. Jeg klarte å ha de på fatet i FIRE timer før jeg sa at jeg dessverre ikke kunne spise dem. Da gikk dem i søpla ( i utgangspunktet er jeg en person som regelrett hater å kaste mat, men i dette tilfellet var jeg ikke lei meg). Da jeg kom hjem ransaket jeg skap og skuffer etter noe fett å spise på, og fant tilslutt ut at jeg skulle spise opp restene av løksuppa. Det gjorde jeg, og lysta forsvant. Viljestyrken min er iallefall på topp! Har tilogmed cola i kjøleskapet som skal «plage» viljestyrken min, og føler jeg at jeg mister kontrollen så går den rett i vasken!

Hva pleier du å spise til frokost?

Klem fra Helen

Reklame

2 responses to “Frokostjakt

  1. Veronica/Gale Matverden

    Frokost, hvem er det? Jeg har litt kronisk magetull i perioder, så spise -> gå ut -> må bare løpe hjem, blir fort en konsekvens.

    Så jeg prøver å gjøre ting tidligst mulig (handle, bank, slike ting, har jo ikke jobb, og bare han store «barnet» som klarer å dra på jobb selv :P), og så heller ete noe når jeg er hjemme og skal bli der noen timer… Men smoothie eller melk prøver jeg å få i meg tidlig, for det er ikke så tungt for magen, og gir meg noe næring å løpe rundt på.

    Så jeg slo dem sammen og helte i meg en iskaffe jeg hadde stående jeg! Er jo litt fett og sukker, så jeg går jo ikke HELT i bakken om jeg går en tur nå. Er jo så klart bedre alternativer, men skulle jo tro den er bedre enn absolutt ingenting. Restemat til lunsj blir ofte resultatet her i hus da. Det duger jo det og!

  2. Spiser sjeldent før jeg er kommet meg på jobb, så det blir ofte kjedelige brødskiver…
    Men burde nok prøve å spise frokost før jeg drar om morgenen ja 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s