Når jeg er syk blir jeg veldig fysen på noe godt, og i utgangspunktet er ikke det bra for bakterier liker søt mat (slik som Karius og Baktus, bare inni kroppen). Fikk tips av ei lavkarbovenninne om å lage sjokoladekake i kopp.
Man smelter 1 ss smør i en stor kopp, tilsetter 1 egg, rører rundt og tilsetter 2-3 ss kakao og 2-3 ss søtning (sukker, sukrin, fruktose osv). Sett det inn i mikroen på full guffe i ett minutt. Ta det ut, og NYT!
Jeg spekulerer på om jeg skal lage meg det samme idag, for det var så godt. Skal prøve å huske å ta bilde av det da.
God bedring til meg. Klem fra Helen
PS. Husk give-awayen som ligger under her. Vet ikke når jeg trekker, så her må man bare kjappe seg.
Hei!
Så flott oppskrift,denne skal jeg jammen prøve.
Spørs om ikke ungene liker denne.
Ha en fin dag videre
Fy deg. Jeg har egg, smør, kakao (jeg blandet ut reint pulver med litt sukker for å ha fiks ferdig sjokomelk-pulver :P… så da dropper jeg ekstra søtning. neste pakke kakao får blandes med sukrin).
Men har jeg mikrosikker kopp… har lest flere sånne mikrooppskrifter, gulrotkake, ostekake og tror jeg.. men om det er lavkarbo osv må du ikke spørre denne anti-klister-hjernen om. Har linkene et sted, si ifra så skal jeg grave fram.
Hvis du har oppskrift på gulrotkake i mikro blir jeg veldig glad. Ostekake i mikro kan jeg ikke helt se for meg;)
http://www.klikk.no/mat/spise/article583913.ece
hmm må visst leite litt etter den ostekaka, men kan jo være jeg syntes den ble for griseri selv at jeg ikke gadd å lagre det. Vet jeg har lest det ihvertfall.
Du verden, den hørtes god ut! Må absolutt prøves, også når en ikke er syk 🙂
God helg, og god brdring!
Oj oj, jeg måtte lage jeg. Tok den 30 sek til for vi har en litt gammel mikro og jeg syntes den var så flytende i midten, men kjenner at kantene ble litt tørre. Litt mer honning neste gang, litt mer smør (lagde i en skål, fant ikke noen kopper jeg tørte å ha i mikro), og kanskje litt andre krydder og 😀
Dette må være tidenes oppfinnelse! 😀 Takk for at du deler den med oss! =)
Denne var morsom. Spørs om den hadde blitt godkjent av konditorn i familien. Men han er bortreist, så – haha!
Brukte det jeg har – plantemargarin og Nesquick, funka det. Bare det at jeg måtte følge med, for kaka var på tur ut av koppen på slutten :DD
Go helg, Helene 😉
og egg, seff