Hva er bedre enn en ekte sommerdessert i september? Denne fant jeg oppskrift på i Mat og Helse, som er et fantastisk blad for oss som er opptatt av kosthold og slikt. Denne kan sies å være lavkarbo (for de som spiser jordbær).
Moste jordbær og creme fraiche lagvis, pynt med hakkede pistasjnøtter og mynte.
Vil anbefale å lage det i små glass, for nå er jeg kommet halvveis og er STAPPMETT! Da kan man servere det til mange.
Og så, til vinneren av kiwisyltetøy! Random.org har funnet ut at det er kommentar nummer 6! Og det er Theka! Gratulerer!
Ha en fin høstdag!
Hehe, jeg tenkte å lage eplepiker (eller pære! Åh jeg elsker pære), og ha på masse nøtter i mellom krem og eplelagene, slik jeg er vant med brødsmuler. Tror det kan bli fantastisk.
Men da må jeg ha pærer, krem og nøtter først… kommer nok.
det der så sykt godt ut!
Vant jeg? Jøss, så gøy 🙂
Tilslørte bondetupper så utrolig godt ut, det må jeg lage en dag!