Gulrotmuffins

Nå i helga som var hadde jeg og Kristiane så lyst til å bake muffins. Jeg som spiser lavkarbomat burde jo egentlig ikke spise muffins for motivasjonen min er ikke helt på topp. Muffins ble det, oppskrift hentet vi fra rosa sløyfe-muffinsheftet til Cacas.

Gulrotmuffins:

3 egg

3.5 dl brunt sukker

200 g mykt smør

3 dl hvetemel

300 g finraspede gulrøtter

2 ts kanel

2 ts bakepulver

Evt 75 g hakkede valnøtter og 1.5 dl rosiner

Visp eggedosis av egg og sukker, smelt smør. Bland det tørre. Ha så vekselsvis det tørre og smøret i røren. Ha så i gulrøtter og valnøtter og rosiner.

Ha røren i muffinsformer, fyll dem 3/4 fulle.

Stekes ved 200 grader i ca 20 minutt

Cheesespread:

200g philadelphia

2 ss vann

1 dl melis (jeg brukte sukrinmelis)

2 ts revet sitronskall

2 ts sitronsaft

Rør alt sammen og fordel det på muffinsene med en sprøytepose og en stjernetip.

Delicious!

One response to “Gulrotmuffins

  1. Tilbaketråkk: Eltefritt brød i Le Creuset | Krydder i hverdagen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s