Smake sjokolade

En dag kom det en reklamefolder med ett av de flere matbladene jeg abonnerer på. Tjenesten het «Smake sjokolade» og skulle visstnok være kjempegod sjokolade laget av ordentlige ingredienser og virkelig kvalitet.

Jeg elsker jo sjokolade, og gledet meg lenge til pakkene i posten. Pakke nummer èn kom rett før jeg dro sørover (siste uka i november) og pakke nummer to kom nå.

Sjokoladeesken ser unektelig lekker ut. Det står ikke på det. Noen sjokoladebiter er også helt fantastiske, men det er ikke bra sjokolade!

Sjokolade skal bestå av kakaomasse og kakaosmør. I den rekkefølgen. Ikke sukker, kakaosmør, kakaomasse… Det irriterer meg veldig. Så jeg spiser ekstrem søt sjokolade, som jeg helt sikkert kunne kjøpt i butikken, og har egentlig lyst å spise 70% for å slippe all sukkersmaken.Dessuten er sjokoladene med sprit i helt grusomme! Jeg liker sjokoladen min alkoholfri.

Jaja, sukkersjokket er sikkert gøy, og det er gøy å kunne avgi sin egen stemme på hva man likte best og minst. Det utnytter jeg, men jeg tror ikke jeg orker å betale så mye penger for sukker med litt kakao i.

 

2 responses to “Smake sjokolade

  1. Uff nei god sjokolade er ikke sukker, kakao. Eller sukker, kakaopulver, vegetabilsk fett, kakaofett. Ofte er det jo den som brukes!! grøss.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s