Flesk og kålstuing

Kanskje ikke det mest fancy og lukurative, men så godt og karbovennlig. Enkel kjapp middag!

Flesk og kålstuing på slump

5 skiver bacon

125 g kål

2 dl fløte

1 ts speltmel

Litt brokkoli

Kok kålen mør. Kok opp fløten og lag saus med melet. Stek flesket i litt smør på panna. Kok brokkolien i 4-5 minutter. Legg kålen i sausen og rør rundt. Legg alt på fat og krydre med pepper.

Enkelt, kjapt og godt!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s