Grove frokostlapper

Disse har jeg laget mange av, de er kjempegode! Spesielt med philadelphia og salami. Man kan variere den kremosten man har inni med smak, det har jeg gjort noen ganger, da bruker jeg tine istedet for philadelphia, for tine er det mest fett i.

3 egg

75g philadelphia

1/2dl rømme/creme fraiche

Rør alt dette sammen, tilsett:

litt salt

1 ss fiberhusk

Kruskakli til røren blir tykk nok (røren skal være litt flytende) Bruk Regal sin, den er det mindre karbohydrater enn Møllerens

1 ts bakepulver haes i tilslutt.

Bruk en skje eller bitteliten øse og sett det på bakepapir. De skal flyte litt ut.

Stek de i 15 min på 170 grader.

Oppskriften fant jeg på Lena Beatrice sin blogg.

Husk å oppbevar det i kjøleskapet 😉

Idag var jeg på Balansen og prøvde Zumba, det var kjempegøy! I tillegg var jeg på ny veiing og jeg har gått ned 3kg! I tillegg er nå muskelmassen min større enn fettmasse, men jeg fikk sjokk av at min kroppslige alder er 39! Herlighet. Lurer på hva den var på ved første veiing. Line fortalte at alle får et høyere tall enn de selv er, så jeg har bestemt meg at jeg før jul skal være på 30 år.

Imorgen tror jeg at jeg skal lage lavkarbo-pizza, kommer med oppskrift om jeg liker den;)

Klem fra Helen

6 responses to “Grove frokostlapper

 1. Heisann!
  Dette ser spennende ut, men et lite spørsmål: hva er fiberhusk???

  • Heisann! Fiberhusk er en fiberrik kornblanding. Den brukes til å gjøre deigen mer fyldig, holdbar og fiberrik.
   Du får kjøpt fiberhusk på helsekostforretninger:)

 2. Veronica/Gale Matverden

  Blir det da de 7 lappene man ser? Og hvor mange ss kruskakli tipper du at du har i? Skal endelig prøve meg på litt lavkarbo jeg og – så da prøver jeg alle «brød»-oppskriftene jeg har funnet og velger ut en favoritt! 7 lapper høres litt mye ut til en person, de tørker vel kanskje fort ut? Så jeg skal nok halvere tror jeg..

  • Jeg er litt usikker på hvor mange det blir, mener at jeg doblet oppskriften da jeg lagde denne. Disse tørker ikke fort ut, men blir fort sure om de ligger på kjøkkenbenken, så oppbevar de i kjøleskapet. Jeg ville ha startet med oppskriften jeg har skrevet her og så evt doblet om du ville ha større mengde etterhvert.

   Når det kommer til antall ss kruskakli så aner jeg ikke, jeg heller fra pakken og vil tippe at det er minst en dl, men det er helt umulig å si. Se for deg at den skal flyte litt ut, samtidig som den er litt fast. Dette finner du fort ut.

   • Veronica/Gale Matverden

    Ah ok, men da begynner jeg med eventuelt en mindre enn denne her, og prøver å få en slags fast røre utav det. Så slipper jeg å bruke så mye ingrendienser og så viser det seg at jeg ikke liker dem osv – som sagt, har mange ting å prøve for å så bestemme meg for noe jeg vil lage massevis av. Takk for svar»

 3. Tilbaketråkk: Prosjekt lavkarbo 1-2 av 50 « Brødristerens Kontor

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s