Overstått jul!

Endelig er ribba spist litt av, rødkålen spist og surkålen fortsatt i fryseren, avglemt. Jeg har priset meg takknemlig over at jeg ikke har flere barn enn ett, da julegaveåpningen tok TO timer. Christ on a bike!

Jeg har uansett fått de mest utrolige julegaver, alt jeg ønsket meg pluss tannverk (derav sent blogginnlegg). Her kommer et lite knippe matrelevante gaver jeg har fått!

TO kokebøker:

Gausdal og Alfsens «Mat og Drikke». Denne har jeg faktisk fra før av, så jeg må finne en annen kokebok jeg har lyst på istedet. Ikke at dèt blir vanskelig.

Og den lille vakre boken «muffins og kaker»

Her var det mange fine oppskrifter, og da ser det ut til at det blir flere muffinser og kaker på min blogg. Og en solid vektoppgang iløpet av året som kommer. Fnis.

Jeg fikk Index boards fra Joseph Joseph

Ittala sine «dråpefat» har vært veldig høyt på min ønskeliste, jeg var så heldig å få ett kakefat og en asjett! Da vet folkens hva jeg ønsker meg videre, hadde vært meget stas å ha 12 asjetter til kakefester;)

Dette er kakefatet, over 30cm! Nydelig nydelig!

Asjetten!

Og de heter ikke dråpefat, de heter Kasthelmi og er visstnok designet i 1964! Jeg begynner å bli mer og mer glad i Ittalas design, og kommer vel kanskje til å bli helt finskfrelst.

Heldige meg altså! 😀 Kristiane sover søtt etter å ha fått ny komfyr OG tøymat fra IKEA i julegave.

Julefred.

3 responses to “Overstått jul!

  1. God jul til deg også 😀

  2. God, overstått jul til deg også! Det jeg fikk som jeg ble mest glad for er et paifat fra pillivouyt og penger som jeg skal bruke på flere pastafat i samme serie. Dyrt merke, men jeg er så lei av ikea-serviser som jeg hele tiden slår hakk av.

    • Pillivuyt er et fantastisk merke! Jeg har det på jobben min og er såååå glad i det! Har enda ikke kjøpt noe derfra, men det er et utrolig anerkjent merke. Ja, det er dyrt, men kvalitet koster.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s